Hero afbeelding

Waar en wanneer kan ik met de Regiotaxi reizen?

Reisgebied

U kunt met de Regiotaxi per rit maximaal 25 km reizen.

Voor de Regiotaxi geldt een binnengebied en een buitengebied. In het binnengebied kunt u met de Regiotaxi van adres naar adres reizen, mits het niet meer is dan 25 km per rit.

U mag ook vanuit het binnengebied naar het buitengebied reizen, mits het niet meer dan 25 km per rit is. Omgekeerd mag ook.

Als het ophaal- en bestemmingsadres zich beiden in het buitengebied bevinden, kunt u niet met de Regiotaxi reizen. Is uw reis langer dan 25 km, dan kunt u uw rit bestellen bij Valys. Het telefoonnummer van Valys is 0900-9630.

Klik hier voor de link naar Valys

Reistijden

De regiotaxi rijdt op:

  • Maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 01:00 uur de volgende dag
  • 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e kerstdag van 09:00 uur tot 01:00 uur de volgende dag
  • Kerstavond 24 december van 06:00 uur tot 22:00 uur
  • Oudjaar 31 december van 06:00 uur tot 22:00 uur
  • Nieuwjaarsdag 1 januari van 10:00 uur tot 01:00 uur
Hoe kunnen wij u helpen

Veelgestelde vragen

Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u een Wmo-pas aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. De gemeente beslist of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van toepassing is. U betaalt dan een gereduceerd Wmo-tarief voor Regiovervoer. Voor meer informatie neemt u contact op met het zorgloket van uw gemeente.

U kunt dit doen via het aanvraagformulier op onze website. Klik hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt uw gratis Regiotaxipas binnen 5 werkdagen per post.

Iedereen kan met de Regiotaxi reizen. U betaalt dan het OV-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo Regiotaxi pas ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief.

Bekijk voor alle vragen en antwoorden betreffende de Voor Elkaar Pas deze speciale pagina.

Hoe kunnen wij u helpen Veelgestelde vragen Heeft u recht op een Wmo-pas? Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u een Wmo-pas aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. De gemeente beslist of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van toepassing is. U betaalt dan een gereduceerd Wmo-tarief voor Regiovervoer. Voor meer informatie neemt u contact op met het zorgloket van uw gemeente. U wilt een Regiotaxi pas aanvragen U kunt dit doen via het aanvraagformulier op onze website. Klik hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt uw gratis Regiotaxipas binnen 5 werkdagen per post. Wie kan er gebruik maken van de Regiotaxi? Iedereen kan met de Regiotaxi reizen. U betaalt dan het OV-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo Regiotaxi pas ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief. Ik heb een vraag over de Voor Elkaar Pas Bekijk voor alle vragen en antwoorden betreffende de Voor Elkaar Pas deze speciale pagina. Ik heb een andere vraag
Ik heb een andere vraag
Wilt u direct een vraag stellen?
Neem contact op
Wilt u direct een vraag stellen? Neem contact op
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Regiotaxi.