Hero afbeelding

Waar en wanneer kan ik met de Regiotaxi reizen?

Reisgebied

Overzicht gebieden Regiotaxi

U kunt met de Regiotaxi per rit maximaal 25 km reizen.

Voor de Regiotaxi geldt een binnengebied en een buitengebied. In het binnengebied kunt u met de Regiotaxi van adres naar adres reizen, mits het niet meer is dan 25 km per rit.

U mag ook vanuit het binnengebied naar het buitengebied reizen, mits het niet meer dan 25 km per rit is. Omgekeerd mag ook.

Als het ophaal- en bestemmingsadres zich beiden in het buitengebied bevinden, kunt u niet met de Regiotaxi reizen. Is uw reis langer dan 25 km, dan kunt u uw rit bestellen bij Valys. Het telefoonnummer van Valys is 0900-9630.

Klik hier voor de link naar Valys

Reistijden

De regiotaxi rijdt op:

  • Maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 01:00 uur de volgende dag
  • 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag
  • 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag van 09:00 uur tot 01:00 uur de volgende dag
  • Kerstavond 24 december van 06:00 uur tot 22:00 uur
  • Oudjaar 31 december van 06:00 uur tot 22:00 uur
  • Nieuwjaarsdag 1 januari van 10:00 uur tot 01:00 uur
Hoe kunnen wij u helpen

Veelgestelde vragen

Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u een Wmo-pas aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. De gemeente beslist of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van toepassing is. U betaalt dan een gereduceerd Wmo-tarief voor Regiovervoer. Voor meer informatie neemt u contact op met het zorgloket van uw gemeente.

U kunt dit doen via het aanvraagformulier op onze website. Klik hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt uw gratis Regiotaxipas binnen 5 werkdagen per post.

Iedereen kan met de Regiotaxi reizen. U betaalt dan het OV-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo Regiotaxi pas ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief.

Hoe kunnen wij u helpen Veelgestelde vragen Heeft u recht op een Wmo-pas? Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u een Wmo-pas aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. De gemeente beslist of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van toepassing is. U betaalt dan een gereduceerd Wmo-tarief voor Regiovervoer. Voor meer informatie neemt u contact op met het zorgloket van uw gemeente. U wilt een Regiotaxi pas aanvragen U kunt dit doen via het aanvraagformulier op onze website. Klik hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt uw gratis Regiotaxipas binnen 5 werkdagen per post. Wie kan er gebruik maken van de Regiotaxi? Iedereen kan met de Regiotaxi reizen. U betaalt dan het OV-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo Regiotaxi pas ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief. Ik heb een andere vraag
Ik heb een andere vraag
Wilt u direct een vraag stellen?
Neem contact op
Wilt u direct een vraag stellen? Neem contact op
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Regiotaxi.

    Een ogenblik geduld. Uw bericht wordt verstuurd.