Hero afbeelding

Wat kost reizen met Regiotaxi?

Per rit betaalt u een instaptarief. Daarnaast betaalt u een tarief per kilometer.
Het aantal te betalen kilometers wordt bepaald via de kortst mogelijke route over de weg.

Tarieven 2020

Tarief – Wmo Instap: €1,01 Per kilometer: €0,22
Tarief – OV Instap: €3,48 Per kilometer: €0,52
Negeren OV advies Instap: €6,53 Per kilometer: €1,63
Tarief OV knooppunten Instap: €2,13 Per kilometer: €0,44

Mede-reizigers

U mag in de Regiotaxi 1 persoon gratis meenemen als u een geldige OV-Begeleiderskaart heeft.  Deze OV-Begeleiderskaart kunt u aanvragen bij: Argonaut.

Bel: 030 - 235 46 61

Een OV-Begeleiderskaart moet digitaal gekoppeld worden aan uw Regiotaxipas. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice van Regiotaxi.

OV-Advies

Wanneer u een rit reserveert met de Regiotaxi op basis van het OV-tarief dan vertelt de telefonist u mogelijk dat u deze rit ook met het Openbaar Vervoer (OV) kunt maken. U krijgt dan een OV-advies.
Wilt u ondanks het OV-advies nog steeds reizen met de Regiotaxi dan betaalt u in dat geval een hoger, commercieel tarief.

Wilt u meer weten over OV-advies klik dan op onderstaande link:

Bekijk folder OV-advies
Hoe kunnen wij u helpen

Veelgestelde vragen

Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u een Wmo-pas aanvragen bij het zorgloket van uw gemeente. De gemeente beslist of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van toepassing is. U betaalt dan een gereduceerd Wmo-tarief voor Regiovervoer. Voor meer informatie neemt u contact op met het zorgloket van uw gemeente.

U kunt dit doen via het aanvraagformulier op onze website. Klik hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt uw gratis Regiotaxipas binnen 5 werkdagen per post.

Iedereen kan met de Regiotaxi reizen. U betaalt dan het OV-tarief. Heeft u via uw gemeente een Wmo Regiotaxi pas ontvangen? Dan reist u tegen een gereduceerd Wmo-tarief.

Ik heb een andere vraag
Wilt u direct een vraag stellen?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Regiotaxi.

Een ogenblik geduld. Uw bericht wordt verstuurd.