nieuws

In deze rubriek wordt u op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Regiotaxi Noordoost-Brabant.

Hoe boek ik een Regiotaxirit ONLINE?

vr 01 jun 2018

Vanaf 1 januari werken wij met een NIEUW ONLINE boekingssysteem. Om voor de eerste keer een rit online te boeken doet u het volgende:

U klikt op de tekst ONLINE RESERVEREN. U komt in het scherm van ZCN Totaalvervoer. De eerste keer moet u zich eerst registreren. Druk op de knop REGISTREREN.
U moet een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord invullen. Het gemakkelijkste is als u bij gebruikersnaam uw achternaam invult. De andere velden spreken voor zich. Vervolgens drukt u op OPSLAAN. U ziet nu uw registratiegegevens staan
Om een rit te boeken keert u terug naar het scherm met ZCN Totaalvervoer en voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op LOGIN.

U komt nu in het scherm waar u onder RITTEN - NIEUWE RIT - uw online reservering kunt gaan invoeren..

Als het u niet lukt om in te loggen, klik dan in het beginscherm van ZCN Totaalvervoer op WACHTWOORD HERSTELLEN. Hier kunt u uw e-mailadres invoeren.

Vervolgens ontvangt u een mail op uw e-mailadres om uw wachtwoord te herstellen.

Daarna kunt u op de gewone manier weer inloggen inhet beginscherm van ZCN Totaalvervoer om online een rit te reserveren.

Heeft u toch nog vragen?  Bel het Servicepunt Regiotaxi: 0412 - 68 59 99.

 meer nieuws

Bepaal de tekstgrootte