17 maart 2020

Afspraken Corona Virus

Beste reiziger,

De uitbraak van het Corona virus heeft invloed op het regiotaxivervoer in Noordoost-Brabant. Om verdere verspreiding van het virus in Noord-Brabant te voorkomen volgen onze vervoerders de richtlijnen van het RIVM.

Inwoners van Noord-Brabant

Voor de inwoners van de provincie Noord-Brabant gelden specifieke adviezen. Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, wordt Brabanders gevraagd sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Dit betekent ook het reizen met de regiotaxi zoveel mogelijk beperken.

Beperk reizen met de regiotaxi

Hoewel wij met de vervoerders er alles aan doen om de dienstverlening voort te zetten, kan het vervoer onder druk komen te staan. Daar vragen wij op voorhand uw begrip voor. Wij doen dan een dringend beroep op de verantwoordelijkheid van onze klanten en vragen hun de richtlijn van het RIVM te volgen. Dit betekent sociale terughoudendheid in acht te nemen en dus niet te reizen wanneer het niet strikt noodzakelijk is.

Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts mag niet gereisd worden met de regiotaxi.

Taxipoints

Tijdens de gehele periode geldt voor ritten gereserveerd via de Taxipoints dezelfde ophaaltijd als bij andere ritten, maximaal 60 minuten.

Algemene richtlijnen

Voor iedereen gelden nog steeds de preventieve maatregelen om griep en verkoudheid te voorkomen.

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Schud geen handen

We kunnen ons voorstellen dat hier vragen over zijn. Antwoorden op de meest gestelde vragen staan op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/

(bron: RIVM)

Terug naar nieuwsoverzicht
Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van de Regiotaxi.

Een ogenblik geduld. Uw bericht wordt verstuurd.